marți, 12 februarie 2013

Pudra Compactă Happy Face, Farmasi

O să îmi încep review-ul cu o întrebare. Voi reuşiţi vreodată să terminaţi vreo pudra?? Mi se pare cel mai greu de terminat produs cu putinţă. Bine, se datorează şi faptului că nu mă machiez zilnic, ci cam de 3 maxim 4 ori pe săptămână. Mă gândesc că o altă explicaţie ar putea fi şi faptul că, aşa cum v-am spus tenul meu e mixt dar în majoritatea timpului mai mult uscat, astfel încăt folosesc pudra pentru a îmi fixa fondul de ten şi nu o mai reaplic pe parcursul zilei.
Pudra Happy Face este disponibilă în 6 nuanţe. Eu o am pe cea mai deschisă. 
 Ambalajul e aşa şi aşa. Îmi place că e negru şi lucios ( pare mai profesional şi murdăria se şterge mult mai uşor decât dacă ar fi fost mat). Totuşi, mi-ar fi plăcut un sistem de închidere-deschidere tip scoică, mai mult decât aşa cu capac care iese ( aşa era şi mai sigura când o transportaţi undeva). Daaar, asta e unul dintre piticii mei de pe creier. Apreciez în schimb faptul că e destul de solidă şi rezistentă; puteţi să o scapaţi pe jos fără să faceţi infarct că se va sparge, totuşi nu faceţi abuz că nu se ştie niciodată.Vine cu un bureţel din acela rotund, mare şi alb şi cu o folie ce desparte aplicatorul de pudră.
Produsul e la graniţa dintre a fi prăfos sau nu şi e foarte fin. De regulă nu încarcă faţa şi nu dă un aspect cakey. De ce zic de regulă?? Pentru că mi s-a întâmplat de câteva ori când ma grăbeam să o aplic mai neatent şi mă trezeam cu o faţă gen machiaj de halloween. Dar asta bănuiesc că mi se întâmplă doar mie, datorită neglijenţei/grabei/anti-talentului/toate trei combinate.
Puterea de acoperire e medie. Finish-ul este unul mat. În ceea ce priveşte rezistenţa, în cazul meu cel puţin, rezistă de când o aplic până când mă demachiez. Totuşi, menţionez că nu am testat-o decât toamna şi iarna. Dacă nu mă plictisesc îngrozitor de ea până la vară, o să revin cu detalii.
Un lucru care nu-mi prea place e mirosul. E unul dulceag şi destul de deranjant. Îmi plac mirosurile dulci, însă nu la produse ce le pun direct pe ten. Spre deosebire de fondul de ten Match Perfection, nu e mirosul ala fresh, şi persistă mult prea mult. Oricum, mirosul asta de pudră îl simt la toate produsele de acest gen (alea încercate de mine doar, bineînţeles). Chiar, ştiţi vreo pudră inodoră?:D
Din punct de vedere al preţului, e extrem de rezonabilă. Am dat pe ea în jur de 10 lei, deci n-am nimic de comentat din punctul ăsta de vedere. 

Valabilitate:12 luni
Cantitate: 14 grame
Ingrediente: Talc,Mica,Zea Mays(Corn) Starch,Magnesium Stearate,Ethylhexylpalmitate, Liquidum Paraffinum, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Cyclopentasiloxane/ Dimethicone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben,Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Parfum, BHT. 
 
Voi aţi încercat-o? Ce părere aveţi?

Un comentariu: